Önkéntes jelentkezési lap

C’mon, let’s Volunteer! Szeretnénk meghívni benneteket, a 2018 július 17-22. között tartandó 11. IDBF Klub Legénység Világbajnokság önkéntes csapatába, hogy részesei lehessetek ennek a fantasztikus élménynek. Szeretnénk, hogy a világ különböző pontjairól érkező közel 5000 versenyző és edző ismét jó hírünket vihesse világszerte. Amennyiben érdeklődsz az esemény iránt, kérünk, töltsed ki az alábbi jelentkezés lapot. A részletekről a későbbiekben értesítünk benneteket.


+36

Állandó lakcím

Tartózkodási cím


Kérlek, foglald össze röviden, hogy milyen gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezel, ha már részt vettél rendezvénye(ke)n mint önkéntes vagy szervező. Pár mondatban írd le mikor és milyen eseményeken tevékenykedtél és ott milyen feladato(ka)t láttál el. Továbbá azt is add meg, hogy jelenleg mit és hol tanulsz vagy dolgozol.

Hozzájáruló nyilatkozat:

A 11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság során önkéntesként kívánok közreműködni, és egyben hozzájárulok, hogy a világbajnokság rendezője a Magyar Sárkányhajó Szövetség, az általam megadott személyes adatokat, 2018. december 31.-ig nyilvántartsa, zárt rendszerében tárolja, kizárólag a közös munka teljesítése érdekében kezelje. Kijelentem, hogy az általam megadott személyes adataim a valóságnak megfelelnek.
Hozzájárulok, hogy adataim alapján a Magyar Sárkányhajó Szövetség, személyemre vonatkozóan minősítési szintű adat felhasználáshoz szükséges nemzetbiztonsági ellenőrzés elvégzését kezdeményezze az erre törvény szerint kijelölt felelős szervnél.
Elfogadom az ADATKEZELÉSI NYILATKOZATOT


11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Sárkányhajó Szövetség Magyar Sárkányhajó Szövetség Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség Nemzeti Versenysport Szövetség 11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság